skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
9 de novembre 2021 a les 16:00h.

Saps com certificar un dron d’acord amb la nova normativa europea? Coneix els marcatges de la CE per categoria operacional

En línea

Drons

Com afectarà la certificació de classe a la meva aeronau? Com puc certificar-les correctament d’acord amb els marcatges de la CE?

A partir del 2023, tots els drons hauran de comptar amb un marcatge CE, una etiqueta de classe, i una etiqueta de potència sonora per tal de complir amb els requeriments de cadascuna de les 7 etiquetes de classe associades a les 3 categories operacionals.

En aquesta jornada, tractarem la certificació d’aeronaus per categoria operacional amb l’empresa ALTER Technology.

De la mà de José Augusto Montero Vizarreta, UAS Project Manager a ALTER Technology, presentarem les últimes novetats sobre els processos de certificació i el seu impacte en l’ús de la metodologia SORA. En aquesta sessió en línia intentarem donar resposta a algunes preguntes freqüents, com ara: Com afecten els canvis en que es facin a l’aeronau en l’etiqueta de classe? Com puc certificar la meva aeronau?

Aquesta jornada tècnica s’adreça especialment a fabricants, distribuïdors, integradors, desenvolupadors i operadors de drons.

Inscriu-te a la jornada!

Programa

  • 16:00 – 16:15 – Benvinguda i introducció
  • 16:15 – 16: 40 – Abast de la normativa sobre la certificació d’UAS per categories operacionals
  • 16:40 – 16:55 – Metodologia SORA
  • 16:55 – 17:10 – Torn obert de preguntes
  • 17:10 – 17:15 – Tancament de la jornada

 

ALTER Technology és una empresa dedicada als serveis de qualitat enfocats en l’enginyeria, assajos i certificació de sistemes i components, qualificació, i certificació d’equips per a sectors d’alta fiabilitat com ara espai, aeronàutica, drons/UAS, defensa, seguretat, energia, telecomunicacions, ferroviari, transport, entre altres.