skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
9 de novembre 2021 a les 16:00h.

Saps com certificar un dron d’acord amb la nova normativa europea? Coneix els marcatges de la CE per categoria operacional

En línea

Saps com certificar un dron d’acord amb la nova normativa europea? Coneix els marcatges de la CE per categoria operacional
Drons

Com afectarà la certificació de classe a la meva aeronau? Com puc certificar-les correctament d’acord amb els marcatges de la CE?

A partir del 2023, tots els drons hauran de comptar amb un marcatge CE, una etiqueta de classe, i una etiqueta de potència sonora per tal de complir amb els requeriments de cadascuna de les 7 etiquetes de classe associades a les 3 categories operacionals.

En aquesta jornada, tractarem la certificació d’aeronaus per categoria operacional amb l’empresa ALTER Technology.

De la mà de José Augusto Montero Vizarreta, UAS Project Manager a ALTER Technology, presentarem les últimes novetats sobre els processos de certificació i el seu impacte en l’ús de la metodologia SORA. En aquesta sessió en línia intentarem donar resposta a algunes preguntes freqüents, com ara: Com afecten els canvis en que es facin a l’aeronau en l’etiqueta de classe? Com puc certificar la meva aeronau?

Aquesta jornada tècnica s’adreça especialment a fabricants, distribuïdors, integradors, desenvolupadors i operadors de drons.

Inscriu-te a la jornada!

Programa

  • 16:00 – 16:15 – Benvinguda i introducció
  • 16:15 – 16: 40 – Abast de la normativa sobre la certificació d’UAS per categories operacionals
  • 16:40 – 16:55 – Metodologia SORA
  • 16:55 – 17:10 – Torn obert de preguntes
  • 17:10 – 17:15 – Tancament de la jornada

 

ALTER Technology és una empresa dedicada als serveis de qualitat enfocats en l’enginyeria, assajos i certificació de sistemes i components, qualificació, i certificació d’equips per a sectors d’alta fiabilitat com ara espai, aeronàutica, drons/UAS, defensa, seguretat, energia, telecomunicacions, ferroviari, transport, entre altres.