skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
30 de setembre 2022 a les 00:00h.

Recollida de reptes del Matchmaking del sector industrial

En línia

DCA

Comença la recollida de reptes del Matchmaking de la DCA per a empreses del sector industrial. Fins al 30 de setembre, les empreses del sector industrial podran inscriure’s al Matchmaking i presentar els seus reptes sectorials. Aquests es presentaran als membres de les comunitats de la Digital Catalonia Alliance amb l’objectiu de trobar solucions innovadores mitjançant aquestes tecnologies.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en contacte els membres de l’aliança amb empreses de la demanda tecnològica del sector industrial com la teva amb una finalitat dual: d’una banda, donar a conèixer a les empreses industrials el valor i els avantatges de les tecnologies digitals avançades com la IoT, els Drons, la Intel·ligència Artificial, el NewSpace, la Ciberseguretat o el Blockchain per a l’activitat del sector i, d’una altra, oferir a les empreses de l’oferta tecnològica l’ocasió de resoldre necessitats sectorials reals, ampliant les oportunitats de negoci.

L’activitat culminarà amb la celebració del Matchmaking virtual el 3 de novembre, en el qual les empreses tecnològiques presentaran a les empreses de la demanda les seves solucions als reptes postulats.

Participar en el Matchmaking és gratuït. Si vols inscriure’t i presentar els teus reptes, escriu-nos un correu a [email protected].