skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
5 d'abril 2022 a les 10:00h.

Matchmaking event amb Barcelona Activa

En línia

DCA

El pròxim 5 d’abril la Digital Catalonia Alliance organitza un matchmaking event amb Barcelona Activa dirigit exclusivament a membres de les cinc comunitats de la DCA.

L’objectiu de la jornada és posar en contacte empreses de la DCA amb Barcelona Activa per donar resposta a un repte de mobilitat urbana. El matchmaking s’emmarca dins del Rebel Build Challenge, una iniciativa promoguda per l’empresa INMESA per aflorar iniciatives innovadores dirigides a millorar la mobilitat urbana a les ciutats i, en última instància, contribuir a la creació de ciutats sostenibles des del punt de vista econòmic, social i mediambiental. Els membres interessats a participar-hi poden fer la inscripció fins a l’1 d’abril a les 14 hores.

La matchmaking se celebrarà en format virtual, a través de Google Meet, de 10 a 13 hores. L’horari pot variar en funció de l’afluència de solucions que es presentin. 

Si t’agradaria acompanyar-nos, però encara no ets membre, ara és una bona oportunitat per adherir-te a la DCA. Respon aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.