skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
21 de desembre 2021 a les 10:00h.

Jornada de presentació de la Comunitat d’Intel·ligència Artificial

Híbrid

IA

Jornada per donar a conèixer la nova Comunitat d’Intel·ligència Artificial. Durant la jornada s’explicarà la necessitat i el context de crear una Comunitat d’IA en el territori català. Es compartirà la missió i la visió de la Comunitat, així com el catàleg de serveis i el calendari d’activitats previstes per al 2022. La jornada també és una oportunitat per fer networking i conèixer organitzacions de l’àmbit de la IA.

La Comunitat d’IA és una de les cinc comunitats tecnològiques que integren la Digital Catalonia Alliance (DCA). La DCA és una iniciativa impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT que busca l’impuls i la dinamització de l’ecosistema tecnològic emergent.

Format de la jornada
La jornada se celebrarà en format presencial, però les persones que no puguin assistir-hi presencialment podran seguir-la de manera virtual i en directe. Tot i així, t’animem a participar-hi de manera presencial per aprofitar la jornada al màxim, especialment l’espai de networking. L’enllaç per apuntar-s’hi és el mateix; durant el procés d’inscripció podràs escollir la modalitat d’assistència.

Programa

9:45 h Recepció d’assistents

10:00 h Benvinguda institucional i actualització de l’estat d’implementació de l’estratègia d’Intel·ligència Artificial

  • Sr. Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital, Generalitat de Catalunya

10:20 h Inteligencia Artificial: ¿Nos beneficia o nos perjudica?

  • Sra. Ana Freire, doctora en Ciència Computacional i directora de l’Àrea de Tecnologia de la UPF-Barcelona School of Management

10:40 h Conclusions de l’enquesta a l’ecosistema Intel·ligència Artificial 2021

  • Sr. Marco Orellana, manager del Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence (CIDAI)

11:00 h Presentació de la Comunitat d’Intel·ligència Artificial: missió i objectius, catàleg de serveis, calendari d’activitats per al 2022

  • Sr. Àngel Martín, manager d’innovació en IA a l’Àrea de Distributed Artificial Intelligence (DAI) a la Fundació i2CAT

11:30 h Precs i preguntes