skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
8 de novembre 2022 a les 09:30h.

Jornada anual de la comunitat DCA-IA

Presencial

IA

La comunitat d’Intel·ligència Artificial (IA) de la Digital Catalonia Alliance (DCA) organitza la seva primera jornada anual, adreçada als membres de la comunitat DCA-IA. La jornada se celebrarà en format presencial el 8 de novembre de 9.30 h a 12:30 h a l’Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya.

Un any després de la presentació oficial de la DCA-IA, l’objectiu d’aquesta primera jornada és fer balanç del primer any de l’activitat de la Comunitat i potenciar el networking i la coneixença entre els seus membres. En el marc de la jornada també es presentarà la iniciativa europea sobre espais de dades Gaia-X i com les parts interessades vinculades al sector IA poden col·laborar-hi activament. També s’organitzarà una dinàmica de networking guiada perquè, de manera distesa, els membres de la DCA-IA puguin interactuar, conèixer-se i establir possibles sinergies de futur. L’espai de networking culminarà amb un aperitiu a peu dret per tancar la jornada.

La DCA-IA és una de les sis comunitats de la DCA i un dels quatre pilars de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya (CATALONIA.AI), juntament amb el CIDAI, AIRA i l’OEIAC, una estratègia que estableix les prioritats i les línies d’actuació per tal de convertir Catalunya en un pol d’innovació, lideratge i atracció de talent i empreses en el terreny de la intel·ligència artificial.

Programa:

09:15 h Acreditació i entrada a la sala

09:30 h Benvinguda 

09:40 h Presentació de la DCA-IA i balanç d’activitats

  • Sra. Cristina Ramos, responsable de les comunitats de Drons i IA de la Digital Catalonia Alliance

09:50 h Gaia-X: espais de dades i el potencial per als proveïdors de serveis d’IA

  • Sr. Jim Ahtes, digital innovation manager a la Fundació i2CAT

10:05 h Presentació de la dinàmica de networking

  • Sra. Cristina Ramos, responsable de les comunitats de Drons i IA, Digital Catalonia Alliance

10:15 h Dinàmica de networking

11:15 h Cloenda

11:30 h Aperitiu

12:30h Fi de la jornada