skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
24 d'octubre 2023 a les 10:00h.

Grup de Treball d’IA i Educació

Presencial

IA

La comunitat d’Intel·ligència Artificial de la Digital Catalonia Alliance (DCA) organitza la primera sessió del Grup de Treball de Talent i Aprenentatge, que se celebrarà presencialment el proper dia 24 d’octubre a l’Espai  Catalonia Clusters  (Carrer Milà i Fontanals 14, 2n 9a – Barcelona, Sala Beauty Hub – com arribar-hi?). La sessió s’adreça principalment a membres de la comunitat DCA-IA, associats de l’EduTech Clúster i grups de recerca vinculats a la Xarxa RDI-Intel·ligència Artificial (Xarxa RDI-IA).

Aquesta sessió de treball neix de l’acord de col·laboració entre la DCA i EduTech Clúster, el hub d’innovació educativa, davant la necessitat dels associats d’aquest clúster per adquirir i incorporar solucions basades en analítica de dades i IA en l’educació.

Amb una estreta col·laboració amb la Xarxa RDI-IA i l’Aliança de Recerca en Intel·ligència Artificial a Catalunya (AIRA), aquesta sessió té l’objectiu d’identificar sinergies entre les empreses de la comunitat DCA-IA, els grups de recerca i el clúster per treballar oportunitats que puguin ser transformades en projectes. Per fer-ho, es treballarà al voltant dels casos d’èxit i solucions dels membres i col·laboradors de la DCA-IA que puguin donar resposta als reptes de les empreses associades a EduTech.

La sessió clourà amb una sessió de networking guiada amb reunions individuals per promoure sinèrgies entre els assistents. Data límit d’inscripció: 17 d’octubre

Programa

09:45 h – Benvinguda

10:00 h – Presentació dels integrants del grup de treball

  • Sra. Anna SanSalvadó,  clúster manager a EduTech
  • Sra. Barbara Eisele, responsable de la comunitat DCA-IA de la Digital Catalonia Alliance
  • Sr. Sergi Besonias, coordinador de la xarxa RDA-IA. 

10:10 h – Presentació dels reptes de les associades d’Edutech Clúster

  • Sra. Anna SanSalvadó,  clúster manager a EduTech

10.20 h – Presentació de les empreses associades EduTech Clúster

10.30 h  – Presentació tipus elevator pitch de les empreses de la DCA-IA i els/les  investigadores de la xarxa RDI-IA.

11:20 h – Dinàmica de networking guiada (Reunions 1 a 1)

12:20 h – Properes passes 

12:30 h – Cloenda