skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
15 de juny 2023 a les 11:30h.

Digital Lunch

Presencial

Tech Innovation Hub
DCA

El pròxim 15 de juny se celebrarà una nova edició del Digital Lunch, la trobada dels membres Prèmium de la Digital Catalonia Alliance (DCA).

Aquesta edició comptarà amb la ponència destacada de Lluís Soldevila, expert en motivació i lideratge digital, que oferirà els assistents la inspiració i l’energia positiva per activar el seu sentit emprenedor. La jornada finalitzarà amb un aperitiu de networking per compartir impressions i experiències amb el ponent i també entre els membres Prèmium de la DCA.

Aquesta activitat se celebrarà al Tech Barcelona i està reservada a membres Prèmium de la Digital Catalonia Alliance. Per tal de garantir bones sinergies durant el networking i el caràcter de proximitat de l’activitat, l’aforament està limitat a 60 persones i la inscripció s’efectuarà per ordre de registre fins a completar-lo. En aquest sentit, cada empresa podrà sol·licitar una sola entrada.

Sobre el ponent

Lluís Soldevila és autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i d’equips d’alt rendiment. A més, és CEO d’Acktitude i professor d’ESADE. Després de 15 anys treballant en el Grup Deutsche Bank, Soldevila va decidir abandonar la seva carrera com a directiu per dedicar-se a la seva passió: el desenvolupament de les persones. Des de llavors, més de 20.000 persones han assistit a les seves sessions i més de 250 empreses han comptat amb els seus serveis per incrementar el rendiment dels seus col·laboradors.

Programa:

11:00 h Recepció i acreditació d’assistents

11.30 h Benvinguda

  • Sra. Rosa Maria Meseguer, innovation manager de la Digital Catalonia Alliance

11:40 h Leading revolution: 10 traits of a digital leader

  • Sr. Lluís Soldevila, conferenciant d’èxit i expert en motivació i lideratge digital

12:30h Obertura institucional del networking

  • Sra. Gina Tost, Secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya

12.40 h Espai de networking

14.00 h Fi de la sessió