skip to Main Content

Barcode market – BMKiot

IoT

Motivació

La motivació principal del projecte va ser la necessitat de les empreses de:

Control de totes les dades monitorades en temps real
Reducció de costos
Optimització de la productivitat
Millora de la fiabilitat de les dades obtingudes
Personalització del portal atenent les necessiatts del client
Necessitat de que els clients puguin desenvolupar les seves pròpies aplicacions i serveis exclusius

Objectiu

Poder englobar i controlar en una sola plataforma diferents elements eliminant la necessitat d’haver de desenvolupar una aplicació per a cada necessitat diferent que es plantegi.

Solució tecnològica

La plataforma BMKIoT ha estat desenvolupada amb tecnologia “codi obert”, tant per la part del back office i base de dades com per a la del front office, mantenint una compatibilitat amb les diferents tecnologies de comunicació del mercat, pel que a hardware es refereix. En aquest sentit, la plataforma permet la incorporació de sensors de diferents marques de mercat, per exemple, mitjançant Lora, Sigfox, 4G / 5G o NB. Hem pensat també en els desenvolupadors, per als quals hem disposat unes API ‘s específiques que els permetrà fer les seves pròpies aplicacions, les quals accedeixen a les dades disponibles a la plataforma.

Model de negoci

En disposar de departament propi de solucions d’IoT, hem pogut desenvolupar la Plataforma de forma autònoma.BMKIoT és una plataforma en el núvol, implementada com un servei de pagament per ús (SaaS), que ofereix una solució Iot totalment escalable, en temps real, fiable, segura i a un preu competitiu. Disposa d’opcions de personalització del tauler de control, així com la creació d’accions en funció de les dades recollides pels diferents sensors, entre d’altres.

Resultats

La versatilitat que ofereix la plataforma permet incorporar-la a diferents sectors industrials, sent així una plataforma completament transversal.

Estat actual

És totalment operativa i de moment no ha sorgit la necessitat de crear o desenvolupar una nova versió diferent de l’actual.

Compartir en: