skip to Main Content

M2CS

IoT

Motivació

Va ser un projecte demanat per un client, el qual Solid Solutions SL ha desenvolupat tota la plataforma (Software servidor, firmware equips i equips 2G/3G/4G/Ethernet)

Objectiu

L’objectiu d’aquest projecte és el configuració i control remots de diferents models d’ascensors que fabrica el client en qüestió.

Solució tecnològica

Els equips remots estan basats en Linux (OpenWRT) i per comunicacions s’utilitzen mòdems 2G, 3G o 4G i Ethernet. Es poden comunicar a tots els sistemes de controls d’ascensors, antics i nous. El firmware dels equips remots es actualitzable remotament des del servidor.Servidor basat en LinuxDebian usant una base de dades MySQL i servidor d’aplicacions Tomcat. En el servidor hi ha diferents serveis i sistemes de backup desenvolupats en scripts i en Java.El web disposa d’un apartat de renovavió amb connexió amb un sistema de pagament i amb el ERP del client. També d’un sistema d’anàlisi, filtratge i visualtiació gràfica de la informació enviada des dels ascensors.API d’accés a les dades per a clients grans utilitzant webservices.

Model de negoci

Projecte finançat pel client.

Resultats

Una gran parts dels nous ascensors ja porten de sèrie el sistema de control remot i s’està instal·lant en part del ascensors ja instal·lats. Els equips estan dispersos per molts països de la UE, Austràlia, Mèxic o Chile.Els clients finals (muntadors d’ascensors) utilitzen la plataforma i alguns suggereixen noves funcionalitats.

Estat actual

Continuament s’estan afegint noves funcionalitats a la plataforma i gràcies a la actualització remota dels equips, les funcionalitats es poden afegir als equips ja instal·lats.

Compartir en: