skip to Main Content

Roawds ONE

IoT

Motivació

Responem a la manca de mitjans per detectar accidents a la carretera. La seguretat vial encara té molta oportunitat de millora.

A més, a partir del 2018 el sistema eCall serà obligatori a tots els vehicles nous.

Objectiu

Anteriorment, quan ocorria un accident, la persona no tenia cap manera d’informar. A més, quan les emergències estaven presents, no tenien informació específica sobre les dades de salut de la persona.És per això que oferim una solució a aquest problema, l’aplicació i el dispositiu Roawds ONE.L’aplicació permet detectar un accident i cridar automàticament per rebre l’ajuda. A més, proporciona informació detallada de salut de la persona.

Solució tecnològica

Oferim una solució que permet l’assistència en carretera, i que detecta automàticament un accident. Roawds és un sistema que connecta un dispositiviu fixat al seu cotxe amb el seu mòbil des de l’aplicació móvil i via Bluetooth.Sempre que es produeixi un accident, el sistema transferirà totes les dades a un centre d’emergència que gestionarà el rescat a través d’un equip local.El ROAWDS ONE es distribueix actualment a Espanya en tallers d’automòbil especialitzats.

Model de negoci

El desenvolupament del producte es va fer amb inversió privada.El model de negoci és un B2B per a les asseguradores i clubs d’automòbil.

Resultats

A curt termini s’ha vist que hi ha molt interés en una solución aftermarket d’eCall com el ROAWDS ONE i a llarg termini preveiem que les asseguradores estaran molt interessades.

Estat actual

Els productes estan disponibles al mercat i una nova versió del producte s’espera a finals d’any, Roawds MOVE.

Compartir en: