skip to Main Content

Xarxa de Dades IoT

IoT

Motivació

Iniciativa corporativa per a desenvolupar solucions de connectivitat de nova generació mitjançant una xarxa específica de dades per a aplicacions en la IoT.

Objectiu

Solució alternativa a les tecnologies de comunicacions existents utilitzades en el context del M2M – Machine-to-Machine per atendre les necessitats de connectivitat de dades de baix consum energètic i de baix cost per a dispositius alimentats per bateries.

Solució tecnològica

Tecnologia LPWA ‘ Low Power Wide Area en col·laboració amb l’empresa Sigfox per formar part d’una nova xarxa global de cobertura mundial amb la visió de cobrir 60 països abans del 2020.

Model de negoci

Model de subscripció anual de serveis de connectivitat amb cartera de clients potencials amb diferents sectors d’activitats incloent l’administració pública, corporacions empresarials i empreses de subministraments de serveis públics com els sectors industrials, de logística, de seguretat i de gran consum.

Resultats

Una dinamització de l’ecosistema IOT per a afrontar els grans reptes tecnològiques i de transformació del món empresarial es una obligació i una responsabilitat de tots els actors implicats per a fomentar la innovació tecnològica i per a garantir un desenvolupament sostenible i així, aconseguir un creixement durador d’aquesta nova era del sector de les telecomunicacions.

Estat actual

Projecte en funcionament i constant desenvolupament.

Compartir en: