skip to Main Content

El BNEW 2023 reunirà més de 350 conferenciants i fins a 100 panells estructurats en set verticals

DCA

La cita manté el seu caràcter híbrid amb més de 140 hores de contingut en remot des de qualsevol part del món, mitjançant una plataforma digital d’última generació

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) celebrarà del 2 al 5 d’octubre el Barcelona New Economy Week (BNEW), que amb el seu reeixit format de caràcter disruptiu s’ha convertit en l’esdeveniment de referència de la nova economia. La quarta edició d’aquesta cita té com a objectiu
tornar a ser el punt de reunió dels agents que dirigeixen les transformacions tecnològiques i econòmiques a nivell mundial, tractant les temàtiques més avantguardistes del moment en l’avanç cap a l’economia 4.0.

Durant aquests quatre dies BNEW reunirà més de 350 top speakers que oferiran fins a 140 hores de contingut distribuïdes en 100 panells, sessions i debats. Aquest esdeveniment comptarà, a més, amb prop de 1.500 startups participants i amb una previsió de més de 12.000 assistents, que podran gaudir d’un complet programa de contingut estructurat en set verticals clau: Digital Industry, Proptech,
Mobility, Talent, Sustainability, Health i Experience.

L’esdeveniment repeteix com a escenari l’edifici singular DFactory Barcelona -que s’ha convertit en el major ecosistema d’indústria 4.0 del sud d’Europa- on es desenvoluparà presencialment, encara que mantindrà la seva naturalesa híbrida, per la qual cosa també es podrà seguir de manera remota des de qualsevol part del món i de manera gratuïta a tots els panells a través de la plataforma digital d’última generació. L’únic vertical que només es desenvoluparà de manera presencial serà el BNEW Experience, que busca que els assistents a l’esdeveniment coneguin l’oferta d’oci, cultural i
gastronòmica de la ciutat de Barcelona.

D’aquesta manera, Proptech i Health se sumen com a nous verticals en la quarta edició de BNEW, consolidant el caràcter innovador de la cita que continua adaptant-se a les tendències més actuals, explorant múltiples aspectes relacionats amb les noves oportunitats socioeconòmiques mitjançant l’aplicació de noves tecnologies i innovacions en àmbits com l’immobiliari o la salut, entre altres.
Cal destacar que, en aquesta quarta edició, els panells i les activitats corresponents als verticals Digital Industry, Mobility, i Sustainability es duran a terme els dies 2 i 3 d’octubre, mentre que les conferències i debats corresponents a Proptech, Health i Talent tindran lloc durant els dos dies
següents, 4 i el 5 d’octubre.

La DCA al BNEW

La Digital Catalonia Alliance (DCA) ha signat un acord de col·laboració amb el BNEW en el qual es reforça, un any més, l’interès de les dues institucions per desenvolupar accions conjuntes per a la promoció de la indústria 4.0.

Compartir en: