skip to Main Content

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Fundació GoodJob comparteixen bones practiques per impulsar la integració de les persones amb discapacitat al sector tecnològic

Ciberseguretat

La DCA-Ciberseguretat ha col·laborat en aquesta jornada on s’ha presentat el programa d’ocupabilitat IMPACT#include de ciberseguretat 

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Fundació GoodJob han dut a terme una jornada, amb la col·laboració de la DCA-Ciberseguretat, per fomentar i donar suport a l’ocupació de persones amb discapacitat al sector tecnològic, mitjançant el programa d’ocupabilitat IMPACT#include de ciberseguretat que desenvolupa la Fundació.

El programa d’ocupabilitat IMPACT#include té com a objectiu possibilitar l’accés al mercat de treball ordinari en l’àmbit de la ciberseguretat a persones amb discapacitat, que prèviament han finalitzat un procés de capacitació. Cada edició d’aquest programa acull 60 persones amb discapacitat que, gairebé la seva totalitat, no han tingut cap contacte previ amb el món de la ciberseguretat però que, després de finalitzar les 8 setmanes de formació, estan preparades per accedir a un lloc de treball en posicions júnior.

En les 7 edicions prèvies del programa, s’han format 350 persones de diferents zones geogràfiques, amb un percentatge d’ocupabilitat del 70%. El proper mes de setembre es posarà en marxa la 8a Edició.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya dona suport a l’ocupació de persones amb discapacitat al sector tecnològic perquè creu en la integració i la diversitat a la feina. Comptar amb persones amb capacitats diferents dins dels equips de treball els fa més competitius i creatius, i aquestes, són dues qualitats molt destacades en ciberseguretat.

Compartir en: