skip to Main Content

Lluís Soldevila: “És l’actitud i no l’aptitud el que determina l’altitud”

DCA

La DCA celebra la segona edició del Digital Lunch, una jornada inspiradora i de networking entre membres Prèmium de l’aliança

El Tech Barcelona va acollir el dijous 15 de juny la segona edició del Digital Lunch, una jornada organitzada per la Digital Catalonia Alliance (DCA),que va comptar amb la ponència inspiradora de l’expert en motivació i lideratge digital i CEO d’Acktitude, Lluís Soldevila, qui va compartir una cinquantena d’assistents les deu característiques essencials per exercir un bon lideratge digital.  

Soldevila va exposar a l’audiència  la importància de formar-se en eines digitals i comptar amb una mentalitat oberta per adaptar-se als canvis constants que experimenta el món actual. Basant-se en el Digital Thinking, Soldevila fa ús d’aquesta metodologia, aplicable tant a persones com a organitzacions, per afrontar els reptes de la transformació digital. Aquesta filosofia reuneix deu característiques que transformen la manera de fer i pensar dels nous professionals digitals: la digibetització, entesa com l’habilitat que combina l’alfabetització i la digitalització; la visió; la intraemprenedoria, és a dir, l’aposta de valor pel talent dins de les organitzacions; l’autoconeixement; l’agilitat per executar accions alternatives de forma òptima; la presència; la capacitat de comunicar; l’aprenentatge constant; l’actitud, i la xarxa de col·laboradors.

El Digital Lunch també va comptar amb la intervenció de la secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Gina Tost i Faus, qui va destacar el creixement del sector TIC a Catalunya.  Segons els resultats del 15è Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya, elaborat pel Cercle Tecnològic amb suport de la Generalitat de Catalunya, el sector TIC català finalitza l’any 2022 amb una facturació de 23.500 milions d’euros, un 4,4% més que la xifra de negoci del 2021. El creixement del sector també es reflecteix en l’increment del nombre d’empreses, que puja fins a les 17.811 i també en l’augment de l’ocupació amb 123.700 llocs de treball.

La secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Gina Tost i Faus

Tost va reconèixer el valor de la col·laboració entre empreses per generar iniciatives i aliances i, en aquest sentit, va apuntar la DCA com l’eina clau per potenciar la generació de projectes en multitecnologia. L’acte va finalitzar amb un espai de networking amb un aperitiu peu dret per promoure les relacions i el coneixement entre membres de l’aliança.

La trobada de les persones innovadores

El Digital Lunch és una jornada que organitza anualment la DCA, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de fomentar la relació i les sinergies entre els membres Prèmium de totes les comunitats de l’aliança. El Digital Lunch es caracteritza per ser una trobada distesa i, alhora, de proximitat entre els membres de la DCA que, a més, reben la inspiració a càrrec d’una personalitat destacada en el sector de la innovació.

Compartir en: