skip to Main Content

Una trentena de membres de la DCA presenten les seves solucions tecnològiques al Mobile World Congress i 4YFN 2023

DCA
MWC

L’esdeveniment supera expectatives i finalitza l’edició d’enguany amb més 88.500 visitants

Del 28 de febrer al 2 de març Fira Barcelona ha acollit una nova edició del Mobile World Congress (MWC) i el 4 Years From Now (4YFN), on una trentena d’empreses membres de la Digital Catalonia Alliance (DCA) han presentat les seves solucions innovadores tecnològiques. Segons fonts oficials, l’edició d’enguany ha superat les expectatives d’assistents, amb més de 88.500 visitants.

Durant els dies del congrés, des de la DCA s’ha acompanyat a les empreses i s’ha visitat part dels estands expositors dels membres de la DCA: Build38, Aldoratech, Expai, Flock Drone Art, Nabla Vision, Outvise, Qbeast.io, SITEP, Slashmobility, Unmanned Life, Computer Vision Center, EURECAT, Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya, CodiTramuntana, Group Saltó, INETUM, Inovum IT Solutions, MobileKnowledge, Earthpulse, Fregata Space, Kreios Space, OPEN, COSMOS, SATELIOT, Trackco2, AEInnova, Bettair Cities, Bookline, Cellnex, Idneo, NTT Data, Zertifier, Pickletech, Ignion i Omnios.

Segons dades d’ACCIÓ,  un total de 104 empreses i startups han comptat amb un estand als pavellons del Departament d’Empresa i Treball al MWC i el 4YFN i han mantingut gairebé 6.000 reunions i visites de negoci durant l’eseveniment.

Una delegació xilena, interessada a conèixer l’ecosistema en ciberseguretat de Catalunya

En el marc del MWC, la DCA va participar, la DCA ha participat en una reunió entre l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ACC) i una delegació xilena, interessada a conèixer el model que s’ha implementat a Catalunya en matèria de ciberseguretat.

La delegació també ha mostrat interès en l’ecosistema del sector, on la DCA juga un paper destacat amb la comunitat DCA-Ciberseguretat, que ha superat els 100 membres en el 1r any d’activitat.

Des de l’ACC, hi ha estat present Tomàs Roy, director de l’ACC; Pedro Lendinez Zaragoza, director del SOC-CERT a l’ACC i Ivan Monforte, Comunicació i Relacions Institucionals de l’AAC. Per part de la delegació xilena, hi ha assistit Kenneth Pugh, senador per la 6a Circumscripció de Regió de Valparaíso; Dani Álvarez, coordinador Nacional de Ciberseguretat del Ministeri d’Interior i president del Comitè Interministerial sobre Ciberseguretat del Govern de Xile; Juan Luis Nuñez, assessor en Polítiques Públiques de Fundación País Digital i Iván Toro, soci director de ITQ Latam. Finalment, per part de la DCA han assistit a la reunió Angela Lalatta, responsable de la comunitat de Ciberseguretat de la DCA, i Letícia Gómez, DCA mànager. La reunió ha estat possible gràcies a la Cambra Oficial Espanyola de Comerç de Xile i la Fundación País Digital, amb el suport d’ACCIÓ.

Visita de la delegació xilena en el marc del MWC.
Compartir en: