skip to Main Content

Membres de la DCA proposen fins a 18 solucions tecnològiques per resoldre reptes del sector industrial

DCA

Les solucions s’han presentat en el Matchmaking celebrat el 28 de novembre

La Digital Catalonia Alliance (DCA) ha celebrat una nova edició del Matchmaking vinculat al sector industrial. El passat 28 de novembre un total d’onze membres de la DCA van presentar les seves solucions tecnològiques a les organitzacions de la demanda del sector industrial.

En total, s’han presentat divuit solucions tecnològiques per afrontar els cinc reptes presentats:

  • Habilitat un software per transcriure les dades del cloud de Casambi
  • Composició del sistema informàtica per tal de donar robustesa i seguretat davant de ciberatacs
  • Desenvolupament d’una eina de realitat virtual de projectes lumínics en edificis
  • Digitalització de la planificació i control de la producció en una planta industrial
  • Robot per al buidatge de dades per generar els seus propis certificats

La digitalització i la implementació de les noves tecnologies en el sector industrial impacta en tota la cadena de valor i ajuda les organitzacions a millorar l’eficiència, la sostenibilitat i la flexibilitat en les diferents operacions. Per això, des de la DCA s’organitzen activitats com el Matchmaking, que posen en contacte empreses, de diversos sectors, que afronten reptes tecnològics amb organitzacions de les sis comunitats tecnològiques de la DCA: IoT, Drons, Ciberseguretat, IA, NewSpace i Blockchain.

Compartir en: