skip to Main Content

Participa amb un expositor en el NewSpace Economy Congress 2022, organitzat per Cambra de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

NewSpace

El període per presentar candidatures finalitza el pròxim 28 de setembre a les 12 h

Ets una organització innovadora o un centre de recerca i innovació de l’àmbit de l’espai?
Si respons afirmativament a aquesta pregunta, pots ser una de les organitzacions seleccionades per participar amb un expositor en el proper New Space Economy Congress (NEC22). L’esdeveniment se celebrarà del 19 al 20 d’octubre a la Llotja de Mar de Barcelona.

NEC22 estrena un nou format de dos dies de congrés, després dels NewSpace Economy Days de les dues darreres edicions. L’objectiu del primer dia és debatre sobre la situació del sector, les principals tendències i projectes del país. El segon dia vol destacar les oportunitats de negoci que genera el sector espacial, a partir del testimoni d’organitzacions de diferents sectors que ja estan utilitzant tecnologies i serveis d’espai. El congrés comptarà amb destacades figures del sector tant a nivell nacional com internacional, així com rellevant presència intersectorial. En el següent enllaç, es pot consultar el programa provisional del congrés.

NEC22 és una iniciativa emmarcada dins l’Estratègia NewSpace de Catalunya i impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i Cambra de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), la Fundació I2CAT, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), la Digital Catalonia Alliance (DCA), Women in Aerospace Barcelona (WIA), l’International Space University (ISU) i la Fundació KIMbcn. Aquesta col·laboració busca projectar al món les capacitats industrials, d’innovació, i de generació de talent presents a l’ecosistema català. La zona d’expositors d’aquest congrés estarà ubicada al pati de la Llotja de Mar i serà un espai on es podran donar a conèixer les activitats empresarials, establir contactes i promoure col·laboracions.

Les empreses i entitats que vulguin disposar d’un expositor, hauran de presentar la seva sol·licitud al procés de selecció establert amb data límit 28/09/2022 a les 12h.

Què inclou la participació?

  • L’espai expositor estarà format per una taula de 1’80 metres i dues cadires.
  • Els espais expositors disposaran de connexió a corrent i xarxa via wifi.
  • Visita d’autoritats i principals ponents de l’acte a la zona d’expositors.
  • Possibilitat de tancar agendes amb empreses i estudiants assistents.

Les empreses que gaudeixin d’un expositor, no hauran d’assumir cap cost, tret dels costos associats al desplaçament, transport i instal·lació de contingut al seu propi espai.

Requisits obligatoris

Per participar en el procés de selecció cal enviar un correu electrònic amb les vostres dades de contacte a [email protected] abans del 28/09/2022 a les 12h, tot indicant a l’assumpte “NEC22: Expositor al Congress NewSpace Economy”. Documentació que cal adjuntar en el correu electrònic:
1. Breu descripció en català i en anglès (màxim 100 paraules). Aquesta serà la descripció que es farà servir per les accions de difusió i comunicació que considerin oportunes les entitats impulsores de l’estratègia NewSpace de Catalunya. El vostre consentiment es considera implícit. És important que el text sigui entenedor i descriptiu.
2. Fitxer amb el logotip que desitgeu que surti en els materials de comunicació (en format “traçat” o alta resolució: Freehand, Illustrator, etc.). Aquest serà el logotip que es farà servir en la senyalització de la vostra empresa a l’espai expositor.

Abans del 03/10/2022 rebreu confirmació de si heu estat seleccionats.

Criteris de selecció

Ser una organització o centre de recerca i innovació català que treballa en el segment de negoci de l’àmbit espacial. El comitè de selecció tindrà en compte:
– El nivell d’innovació i originalitat dels productes, serveis o aplicacions de la vostra empresa o centre.
– Les possibilitats d’internacionalització.
– El grau de maduresa o d’implementació en el mercat dels vostres productes, serveis o aplicacions.
– Les possibilitats d’atracció i desenvolupament de talent.
Per ampliar aquesta informació, podeu contactar amb [email protected]

Dates establertes

  • 28/09/2022 a les 12h límit de presentació de candidatures.
  • Abans del 03/10/2022 notificació de les empreses seleccionades per part de les entitats organitzadores del Congrés.
  • Del 19 al 20 de d’octubre de 2022, celebració del Congrés New Space Economy 2022, a la Llotja de Mar de Barcelona.
Compartir en: