skip to Main Content

L’empresa EarthPulse SL guanya la competició europea myEUspace

IoT
IA
Drons
NewSpace

Amb la seva solució, SIL, EarthPulse SL és una de les 11 premiades en aquesta iniciativa que fomenta el desenvolupament d’aplicacions comercials innovadores que aprofitin dades espacials de la UE

EarthPulse SL, membre de la DCA en les comunitats d’IoT, Drons, IA i NewSpace, ha estat una de les premiades a la competició myEUspace. Ha guanyat amb la solució SIL, que permet integrar d’una manera fàcil analítiques provinents de satèl·lits a les pràctiques d’usuaris, tant experts com no experts, utilitzant la Intel·ligència Artificial per aprofitar el valor de l’Observació de la Terra.

La seva és una de les 11 solucions que han guanyat el myEuSpace, una iniciativa que dona suport al desenvolupament de solucions innovadores comercials, com per exemple aplicacions mòbils o solucions hardware, que aprofiten les dades espacials de la Unió Europea provinents de Galileo i/o Copernicus. La competició va iniciar-se el setembre del 2021 com a part del programa europeu CASSINI i compta amb més d’un milió d’euros de premis en metàl·lic. A partir d’ara, EarthPulse SL, juntament amb la resta d’iniciatives seleccionades, comptaran amb fons econòmics i assessorament per desenvolupar els seus productes i serveis per avançar cap a la comercialització de les seves solucions.

Compartir en: