skip to Main Content

Comença la recollida de reptes del Matchmaking agropecuari de la DCA per a empreses agràries i ramaderes

DCA

Les empreses agropecuàries poden inscriure’s fins al 10 de juny per obtenir solucions basades en tecnologies digitals avançades

La Digital Catalonia Alliance (DCA) inicia la recollida de reptes pel Matchmaking del sector agropecuari. L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en contacte els membres de l’aliança amb empreses de la demanda tecnològica del sector agrari i ramader per promoure oportunitats de negoci.

El Matchmaking es basa en dos eixos fonamentals: d’una banda, donar a conèixer a les empreses agropecuàries el valor les tecnologies digitals avançades com la IoT, els Drons, la Intel·ligència Artificial, el NewSpace, la Ciberseguretat i la Blockchain, així com els avantatges que poden comportar per a la seva activitat. D’altra banda, també ofereix a les empreses de les comunitats tecnològiques l’ocasió de resoldre necessitats reals del sector.

Des d’ara i fins al 10 de juny, les empreses agràries i ramaderes podran inscriure’s al Matchmaking i presentar els seus reptes sectorials. Aquests es presentaran als membres de les comunitats de la Digital Catalonia Alliance amb l’objectiu de trobar solucions innovadores mitjançant aquestes tecnologies.

L’activitat culminarà amb la celebració del Matchmaking virtual el pròxim 7 de juliol, en el qual les empreses tecnològiques presentaran a les empreses de la demanda les seves solucions als reptes postulats. 

Amb aquesta activitat, la DCA estableix pel conjunt de participants l’obtenció de beneficis estratègics, com ara millorar la producció, optimitzar recursos, obtenir productes amb major valor afegit, establir nous nínxols de mercat o bé reduir costos, entre d’altres.

Participar en el Matchmaking és gratuït. Si vols inscriure’t i presentar els teus reptes, escriu-nos un correu a [email protected]

DCA, una aliança de comunitats tecnològiques

La Digital Catalonia Alliance és una iniciativa impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT amb l’objectiu d’esdevenir impulsora dels sectors econòmics digitals de Catalunya.

Actualment, la DCA se centra en sis comunitats tecnològiques: DCA-IoT, DCA-Drons, DCA-IA, DCA-NewSpace, DCA- Ciberseguretat i DCA-Blockchain.

Compartir en: