skip to Main Content

La DCA, ACCIÓ i el CDTI donen suport a les empreses que es preparen per presentar una proposta a convocatòries europees

DCA

Durant la jornada Horizon Europe: Mobilitat Sostenible, es van donar a conèixer els requisits i terminis de les calls europees actualment obertes i es va convidar els assistents a una sessió de networking

El dimecres 4 de maig es va celebrar la sala d’actes d’ACCIÓ la jornada Horizon Europe: Mobilitat Sostenible, una sessió adreçada a interessades en participar en el programa Horizon Europe de l’àmbit de la mobilitat sostenible i conèixer les novetats de les convocatòries europees actualment obertes, com SESAR, CLEAN AVIATION i EUROPE’S RAIL.

Durant la sessió, coorganitzada per ACCIÓ, el CDTI i la Digital Catalonia Alliance amb la col·laboració de Railgrup In Move, més d’una cinquantena d’assistents van poder conèixer l’objectiu del nou programa marc de l’Horizon Europe, destinat a impulsar les tecnologies d’acord amb els ODS i la protecció del medi ambient. Concretament, el Clúster 5: Clima, Energia i Mobilitat pretén lluitar contra el canvi climàtic a partir de la comprensió dels factors que el causen, així com la seva evolució i impacte, i fent que els sectors de l’energia i el transport siguin més respectuosos amb el clima i el medi ambient, més eficients i competitius, més intel·ligents, més segurs i més resilients.

Després de la jornada, els assistents van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se individualment amb el National Contact Point i els ponents de la sessió per perfeccionar les convocatòries i perfilar-ne els detalls abans de presentar-les. Membres de la Digital Catalonia Alliance com GeoNumerics, AldoraTech, AIRBUS DS GEO SGSA, CATUAV, LAAR & PERERA, IRIS Technology Solutions, dwf-RCD i SITEP van accedir a l’oportunitat d’establir aquestes reunions B2B.

Compartir en: