skip to Main Content

Jornada sobre oportunitats de finançament en el downstream del sector espacial

NewSpace

La sessió se celebrarà en format presencial el pròxim 11 de maig al Hub cambraDigital

El pròxim 11 de maig la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya organitzen una jornada sobre oportunitats de finançament que ofereix el programa europeu CASSINI per a projectes emmarcats en el downstream del sector espacial, concretament en el processament i tractament de dades satel·litàries per convertir-les en productes o serveis.  La sessió, que se celebra en format presencial, començarà a les 9 hores al Hub cambraDigital (Com arribar-hi?). La sessió està adreçada a empreses i emprenedors amb solucions relacionades amb el sector espacial i el NewSpace Economy i, per tant, d’especial interès per als membres de la comunitat de NewSpace de la DCA.

La sessió comptarà amb la participació de l’organisme gestor d’aquest programa (EUSPA) i donarà l’oportunitat als assistents de poder tenir entrevistes individuals per resoldre dubtes sobre el programa, sempre amb prèvia sol·licitud i confirmació de cita. Es pot sol·licitar una entrevista individual enviant un correu a [email protected] la possibilitat. Les presentacions d’aquesta sessió es realitzaran en anglès. La jornada compta amb la col·laboració del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, l’European Union Agency for the Space Programme i l’empresa Knowledge Innovation Market Barcelona.

Programa

9:00   Registre

9:30   Benvinguda

  • Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona
  • David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya
  • Ignasi Ribas, director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya                         

9:45   Oportunitats de finançament que ofereix CASSINI

  • Dafni Dimoudi, space downstream entrepreneurship officer at EUSPA

10:45   Resolució de dubtes

  • Dafni Dimoudi, Space downstream entrepreneurship officer at EUSPA

Moderat per: Armengol Torres, Consultor freelance del sector espacial

11:15   Coffee Networking

11:30   Entrevistes B2B

Tots els detalls sobre la sessió aquí.

Compartir en: