skip to Main Content

S’obre la convocatòria “ACTIVA Financiación” per donar suport a l’R+D+I en l’àmbit de la Indústria Connectada 4.0

DCA

La convocatòria compta amb una dotació pressupostària de 140 milions d’euros i el termini per presentar-s’hi finalitza el 17 de maig

A partir del 25 d’abril s’obre la convocatòria “ACTIVA Financiación”, emmarcada dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que té per objectiu acompanyar en els processos de modernització a la indústria per aconseguir un model productiu més resistent, competitiu i modern a través de la transformació digital, l’economia verda i la innovació.  El termini per presentar la sol·licitud acaba el 17 de maig i les organitzacions interessades a participar-hi poden consultar els detalls de l’anunci de la convocatòria aquí.

La línia d’ajudes “ACTIVA Financiación” pretén incentivar la incorporació de tecnologies, coneixements i innovacions destinades a la digitalització de processos i a la creació de productes i serveis tecnològicament avançats i de més valor afegit en les empreses industrials. Per aquest motiu, la convocatòria compta amb una dotació pressupostària de 140 milions d’euros, distribuïts en 100 milions en forma de préstecs i 40 milions en forma de subvencions.

Amb motiu de l’inici d’aquesta convocatòria, la Secretaria General d’Indústria i de la PIME ha organitzat una sessió informativa el pròxim 22 d’abril de 10.30 h a 11.30 h amb la finalitat d’afavorir la participació i facilitar la preparació de la documentació necessària per a la presentació de sol·licituds. La sessió, en format virtual, serà pública i de caràcter tècnic i per participar-hi no és necessari registre previ, sinó que s’hi pot accedir des d’aquest enllaç.

Compartir en: