skip to Main Content

Jornada de presentació de la Consulta Preliminar del Mercat del repte tecnològic “Llançadora de petits satèl·lits”

NewSpace

La iniciativa de la Consulta Preliminar del Mercat (CPM) vol fomentar el procés de compra pública innovadora

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) organitza una jornada per presentar la Consulta Preliminar del Mercat (CPM), que té per objectiu obtenir informació de les operadores sobre el grau de desenvolupament de possibles solucions per al desenvolupament, qualificació i demostració d’una llançadora de petits satèl·lits que sigui capaç de penetrar amb èxit en el mercat internacional de llançadores. La jornada de presentació, en format virtual, serà el 6 d’abril de 10 a 12 hores, i els interessats poden fer la inscripció aquí.

El CDTI ha posat en marxa la iniciativa de la Consulta Preliminar del Mercat per fomentar el procés de compra pública innovadora. La convocatòria pot ser d’especial interès per als membres de la comunitat de NewSpace de la DCA. La present convocatòria, que es pot consultar aquí, vol promoure la participació d’operadores econòmiques actives en el mercat en la presentació de propostes innovadores destinades a donar resposta al repte tecnològic “Llançadora per a petits satèl·lits”, repte que es pot consultar a l’Annex I de la mateixa convocatòria. Consulta tota la informació sobre el termini i les condicions per a la presentació de propostes aquí.  

Compartir en: