skip to Main Content

Oberta la convocatòria AI4Copernicus per a solucions IA que abordin els reptes del sector industrial

IA
NewSpace

Desenvolupar i provar solucions tècniques d’IA que abordin els reptes industrials mitjançant l’explotació dels recursos d’IA i les dades d’observació de la Terra és l’objectiu de la convocatòria AI4Copernicus. La data màxima per presentar la sol·licitud és el 30 d’abril i els projectes seleccionats podran aconseguir finançament de fins a 80.000 euros. La convocatòria pot ser d’especial interès per als membres de les comunitats d’Intel·ligència Artificial i de NewSpace de la DCA.

La convocatòria s’adreça a pimes, startups, spin-off i empreses d’alta tecnologia interessades a desenvolupar i provar solucions tècniques d’IA que abordin els reptes industrials mitjançant l’explotació dels recursos d’IA i les dades d’observació de la Terra centrades en qualsevol domini industrial. Entre altres temes, es busquen solucions en els àmbits de l’energia, la seguretat, la salut, l’agricultura, el marítim o l’aviació.

AI4Copernicus s’emmarca dins d’Horizon 2020, el programa de finançament a la recerca i a la innovació més gran d’Europa. La convocatòria vol contribuir a superar la bretxa entre la IA i la innovació basada en dades i oferir beneficis econòmics, socials i ambientals. Amb aquest objectiu, es crearà un “cicle d’innovació AI-EO” obert, inclusiu i sostenible mitjançant una sèrie de convocatòries obertes.

Compartir en: