skip to Main Content

Nova edició del Cyber Investor Days, que connecta emprenedors del sector de la ciberseguretat amb inversors

Ciberseguretat

La 13a edició de l’esdeveniment tindrà lloc el 12 de maig a Barcelona

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya juntament amb l’Organització Europea de Ciberseguretat (ECSO) organitza una nova edició del Cyber Investor Days, un esdeveniment que connecta emprenedors i inversors en el sector de la ciberseguretat. L’edició d’enguany se celebrarà el 12 maig a Barcelona.

Les startups, scaleups i pimes europees de Ciberseguretat més prometedores tindran l’oportunitat de presentar les seves solucions innovadores de ciberseguretat i celebrar reunions B2B amb els principals inversors i empreses d’Europa i de més enllà. Es tracta d’un esdeveniment empresarial de Ciberseguretat dissenyat per: cobrir les diferents fases d’inversió, des de la fase inicial fins a la inversió estratègica, les fusions i adquisicions, i oferir exposició davant de potencials clients i socis comercials. Les empreses interessades a participar-hi, han d’omplir el següent formulari i enviar-lo a  [email protected] abans del 10 d’abril.

Més informació sobre com participar al Cyber Investor Days aquí.

Premi STARTup

Les dues millors empreses de ciberseguretat que participin en l’edició de Barcelona dels Cyber ​​Investor Days seran nominades per optar a l’European Cybersecurity STARtup Award 2022 de l’ECSO. Els nominats seran seleccionats pel jurat local i seran convidats a participar en el concurs final. Els nominats presentaran la seva solució innovadora davant d’un jurat europeu i tindran l’oportunitat única de presentar-se davant d’inversors d’alt nivell, executius i experts en ciberseguretat.

Compartir en: