skip to Main Content

L’empresa emergent EXPAI, seleccionada per participar a la primera convocatòria de Parlem Ventures

IA

L’organització EXPAI, membre de la comunitat d’Intel·ligència Artifical de la DCA, ha estat seleccionada per participar a la primera convocatòria de Parlem Ventures d’un total de 50 projectes d’emprenedoria presentats. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Mobile World Capital Barcelona, el Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT, vol promoure start-ups de Catalunya, País Valencià i Balears que es trobin en fase “llavor” (“seed stage”) i que siguin capaces d’oferir solucions tecnològiques innovadores al mercat B2B (“business-to-business”).

EXPAI desenvolupa una solució que transforma les caixes negres d’IA en transparents, per tal de ser més eficaces (increment de productivitat) i més justes (eliminació de biaixos). Durant les properes setmanes, EXPAI, juntament amb la resta de 11 projectes seleccionats, participaran en diversos tallers impartits pels partners de Parlem Ventures, que conclouran amb la celebració d’un “Pitch Day” a mitjans d’any, en el qual es presentaran totes les propostes davant d’un Comitè de Selecció, que triarà les 3 start-ups guanyadores de la primera convocatòria. El mateix procediment se seguirà en la segona convocatòria anual prevista per la segona meitat de 2022. Més informació sobre la convocatòria i la resta de projectes seleccionats aquí.

Compartir en: