skip to Main Content

Assisteix al Seminari d’introducció i capacitació tècnica basat en la proposta general d’avaluació de dades i sistemes d’intel·ligència artificial

IA

El seminari l’organitza l’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya el 28 d’abril en format virtual

L’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC), amb la col·laboració de la Universitat de Girona, el Departament de la Vicepresiència i de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT, organitza el 28 d’abril un seminari d’introducció i capacitació tècnica (sector privat), que tindrà lloc d’11 h a 12.30 h en format virtual via la plataforma Zoom. El seminari es basa en el contingut de l’informe “Principis, Indicadors Observables (PIO): Una proposta general d’avaluació de dades i sistemes d’intel·ligència artificial” per avançar en la utilització de checklists d’autoavaluació com un dels passos per millorar el desenvolupament, implantació i ús ètic de la IA.
Els principals objectius d’aquest seminari, que s’estructura en dues sessions, són:

  • Sensibilitzar i proporcionar als diferents agents que utilitzen dades i sistemes d’intel·ligència artificial, una sèrie de principis fonamentals sobre els quals reflexionar i unes certes maneres d’avançar a través d’una proposta d’autoavaluació.
  • Contribuir a un debat més ampli sobre la importància d’incorporar principis ètics i d’impacte social associats al desenvolupament i implementació de la intel·ligència artificial.
  • Realitzar una demostració de capacitació tècnica d’autoavalaució de dades i sistemes d’intel·ligència artificial mitjançant el model PIO de l’OEIAC.

Programa del seminari

  • 11:00 | Presentació per part de les entitats organitzadores
    11:15 h | Els checklists d’autoavaluació. Alicia de Manuel, OEIAC
  • 11:25 h | El model PIO de l’OEIAC. Albert Sabater, OEIAC
  • 12:00 h | Breu introducció pràctica. Albert Sabater i Alicia de Manuel, OEIAC
  • 12:15 h | Q&A
  • 12:30 h | Cloenda

Com inscriure’t al seminari?

Per assistir al seminari, cal omplir aquest formulari d’inscripció o fer arribar la sol·licitud o expressió d’interès amb els detalls de contacte (nom, cognoms i entitat) i l’Assumpte “Participació semanari avaluació OEIAC” a la següent adreça de correu electrònic: [email protected]. Un cop rebuda la vostra sol·licitud, es farà arribar l’enllaç de Zoom per poder connectar el dia 28 al seminari.

Compartir en: