skip to Main Content

Applus+ obté l’acreditació per a certificar tot tipus de drons

Drons

La Divisió Laboratories d’Applus+ és la primera empresa europea que ha aconseguit l’acreditació completa segons la normativa europea

Applus+, companyia global d’inspecció, assajos i certificació i membre de la Digital Catalonia Alliance, és la primera empresa europea que ha aconseguit l’acreditació completa per a certificar tots els tipus de drons i accessoris segons la normativa europea, a través de la seva Divisió Laboratories.

La nova normativa europea (EU) 2019/945, en vigor des de mitjans de 2020, regula la certificació i utilització de drons i serà d’obligat compliment a partir de gener de 2023. Tots els drons que es comercialitzin a partir d’aquesta data hauran d’estar certificats.

Applus+ és de les poques empreses que compta amb totes les tecnologies necessàries per a la certificació de drons segons els requeriments de la nova normativa: wireless, ciberseguretat, electrònica, mecànica, etc. Per a poder realitzar els assajos en vol, Applus+ Laboratories ha comptat amb un acord amb el Centre de Vols Experimentals ATLES, que disposa d’unes infraestructures
de vol úniques i d’una llarga trajectòria en el sector. Actualment, la companyia ofereix el servei complet d’assaig i certificació de drons i ja està treballant amb els majors fabricants a nivell global.

Compartir en: