skip to Main Content

Oberta la convocatòria HosmartAI per a start-ups i pimes que desenvolupen solucions d’IA per al sector sanitari

IA

S’obre una nova convocatòria europea, HosmartAI, per a start-ups i pimes tecnològiques innovadores que desenvolupen solucions d’IA que es puguin implementar dins del sector sanitari. Les empreses interessades s’hi poden presentar fins al 8 d’abril des de la pàgina web d’HostmarAI.

Hi ha disponible un pressupost total de 200.000 € per donar suport a quatre start-ups i pimes en el disseny, desenvolupament i integració de les seves tecnologies interoperables amb la salut a la plataforma de HosmartAI. Els principals beneficis a l’hora de participar-hi són subvencions de fins a 50.000 euros, accedir a una sèrie de serveis que us facilitaran el desenvolupament del vostre producte sanitari i el seu llançament al mercat i aconseguir grans oportunitats de visibilitat, promoció i networking.

Al participar-hi, les organitzacions poden sol·licitar per resoldre un repte HosmartAI en particular o per incorporar noves tecnologies a la plataforma HosmartAI.

La convocatòria se centra en els següents cinc temes:

  • Serveis basats en IA o dades per al sector sanitari habilitats per la plataforma HosmartAI
  • Creació d’una eina de desidentificació i pseudonimització HL7-FHIR
  • Creació d’un sistema de bases de dades federades basat en una implementació popular de codi obert FHIR Server
  • Mapa espacial vectorial amb interfície gràfica interactiva 3D-5D
  • Utilitat d’anàlisi i mapeig de dades
Compartir en: