skip to Main Content

Kreios Space guanya el programa de preacceleració de Barcelona Activa

NewSpace

La start-up Kreios Space, que recentment s’ha incorporat a la Comunitat de NewSpace de la DCA, ha guanyat el primer premi de la 8a edició del programa de preacceleració d’start-ups que promou Barcelona Activa.

Nascuda a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aerospacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIATT), la start-up ha guanyat amb un sistema innovador de propulsió elèctrica de satèl·lits. El sistema es basa en una nova tecnologia anomenada Air-Breathing, que genera energia gràcies als motors de font d’helicó. Aquests motors treballen gràcies a la generació de plasma que impulsa les naus. La implementació d’aquesta tecnologia permet que els aparells orbitin més a prop de la Terra sense haver de gastar combustible gràcies a l’aire que absorbeix dels seus voltants.

Amb aquest reconeixement, Kreios Space rebrà 5.000 euros per continuar desenvolupant el seu projecte. A més, l’equip tindrà al seu abast serveis de l’agència municipal per al llançament de l’empresa, rebrà suport per treballar en les seves habilitats emprenedores i podrà accedir a un espai a la incubadora MediaTIC per desplegar la seva activitat.

Compartir en: