skip to Main Content

Es busquen les 10 empreses catalanes més disruptives del 2022

DCA

La segona edició del Catalonia Exponential Leaders, impulsada per ACCIÓ, estarà oberta fins al 6 de març

Catalonia Exponential Leaders és la iniciativa impulsada per ACCIÓ oberta a totes les empreses catalanes, siguin startups o empreses consolidades, que tinguin un projecte disruptiu en algun camp rellevant pel futur de la societat.

L’objectiu de la convocatòria és identificar i difondre projectes innovadors que responguin a criteris de valoració basats en l’impacte de la proposta, el seu alineament amb els ODS o l’aportació diferencial capaç de generar un nou mercat, entre altres. Es demana que les empreses siguin dinàmiques, d’alt creixement, que implementin nous models de negoci i que comptin amb tecnologies emergents i estratègies de creixement sostenible.

Procés de selecció

Les 30 empreses amb els projectes més destacats podreu gaudir de sessions formatives sobre disrupció i de tallers personalitzats per treballar la proposta de valor i l’exponencialitat dels projectes amb experts en innovació disruptiva (entre abril i maig de 2022). Finalment, s’escolliran les 10 empreses més disruptives que podran gaudir de múltiples avantatges i tindran visibilitat a l’Exponential Day #4 (juliol 2022).

Els requisits

En aquesta segona edició s’establiran dues categories d’empreses: startups i empreses consolidades. Per poder participar, cal complir els següents requisits:

  • Ser una empresa amb seu operativa a Catalunya.
  • El projecte s’ha d’haver iniciat entre el 2016 i el 2022 .
  • El projecte ha de respondre a solucions de base científica, tecnològica i/o de nous models de producció i distribució que qüestionin l’status quo del sector.
  • El projecte ha de tenir una projecció d’impacte global.
  • Si la proposta queda entre les 30 finalistes el candidat/a haurà de participar en una de les sessions sobre disrupció i exponencialitat d’ACCIÓ.

Les empreses catalanes que vulguin presentar-se a l’edició d’enguany ho podran fer fins al 6 de març omplint el  següent formulari.

Compartir en: