skip to Main Content

Oberta la convocatòria EU Global Action on Space, que busca enlairar negocis del sector espacial

NewSpace
EU Global Action on Space

Les empreses vinculades al sector espacial tenen l’oportunitat d’enlairar els seus negocis participant en la iniciativa, EU Global Action on Space, que ofereix accés a una xarxa de 85 experts mundials de més de 45 països que proporcionen suport directe.

La iniciativa proporciona assessorament tècnic sobre EGNOS, Galileo, Copernicus, Serveis o altres sistemes espacials, informació sobre el potencial del mercat global per a diferents serveis, assistència pràctica centrada en el país i assessorament sobre consultoria empresarial d’aspectes interculturals, legals o administratius.

La EU Global Action on Space és una nova iniciativa de la Direcció General de la Indústria de Defensa i Espai (DEFIS) de la Comissió Europea per promoure el Programa Espacial de la UE, integrat pel Programa Europeu d’Observació de la Terra (Copernicus), el sistema mundial de navegació per satèl·lit europeu (Galileu) i el SERVEI europeu de superposició de navegació geoestacionària (EGNOS). Els principals elements distintius de la iniciativa són el coaching empresarial, per crear oportunitats de cooperació a tot el món; market intelligence; per promoure el coneixement dels ecosistemes espacials en tot el món; i l’organització d’esdeveniments, per connectar els diferents actors de la indústria espacial. En aquest sentit, els principals beneficis per participar-hi són:

  • Rebre suport empresarial personalitzat
  • Descobrir els beneficis dels programes espacials de la UE
  • Tenir accés a anàlisis de mercats concrets
  • Obtenir accés a més de 80 experts internacionals
  • Participar en més de 50 esdeveniments educatius i de networking
  • Fomentar associacions sostenibles i innovació
  • Concloure acords comercials internacionals

La convocatòria és d’especial interès per als membres de la Comunitat de NewSpace. Consulta tota la informació aquí.

Compartir en: