skip to Main Content

Disponible el vídeo de la Jornada de presentació de la Comunitat de NewSpace

NewSpace

La Comunitat es va presentar el 17 de desembre en una jornada en format híbrid on es van explicar els objectius, serveis i calendari d’activitats per al 2022

La jornada va començar amb la benvinguda institucional a càrrec de Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya; i de Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Seguidament, Mariona Badenas, astrofísica i doctoranda en Ciències Planetàries al Massachusetts Institute of Technology d’EUA, va presentar el projecte Hypatia. Hypatia és una missió liderada per nou dones que viatjarà a Mars Desert Research Station l’abril del 2023, i que treballa per generar referents femenins contemporanis i millorar la representació de la dona en el sector STEM.

Carme Povedas, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona, va exposar les conclusions del primer informe de mapeig de l’ecosistema NewSpace de Catalunya, que també es pot consultar aquí. Finalment, Pol Guixé, director d’Innovació de Space Communications a la Fundació i2CAT, va compartir la missió, els objectius, el catàleg de serveis i el calendari d’activitats per al 2022 de la Comunitat de NewSpace.

Es poden visualitzar de nou totes les intervencions quí:

Compartir en: