skip to Main Content

El BNEW consolida Barcelona com a capital mundial de la nova economia

Drons

Catalonia Smart Drones ha participat en aquesta edició moderant un panell dedicat al present i futur de la mobilitat aèria amb UAS

El Barcelona New Economy Week, un esdeveniment en format presencial i en línia organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), ha tancat la seva segona edició, projectant Barcelona com la capital mundial de la nova economia. Durant els quatre dies, el BNEW ha generat 240 hores de contingut sobre verticals de coneixement com la logística, la indústria digital, l’e-commerce, i les zones econòmiques, generant un interès rècord per part de més de 12.000 persones que han seguit l’esdeveniment en línia i 3.000 més que ho han fet presencialment.

Catalonia Smart Drones va participar en aquesta edició mitjançant un panell al BSMART sobre lliurament autònom amb UAS el 6 d’octubre. Cristina Ramos, gestora de la comunitat a la Fundació i2CAT, va moderar aquesta taula rodona, que va comptar amb Miquel Colom, de Singular Aircraft; Álex de la Torre González, d’AESA; Alba Gavilán, de SEAT; Pere Molina, de Geonumerics i Albert Zoroa, consultor freelance. La sessió va recollir la visió dels professionals pel que fa a la transformació de la mobilitat i la logística en els pròxims deu anys, especialment tenint en compte la presència de drons, cada cop més habituals en la nostra societat. Els participants també van comentar les capacitats i el potencial del sector, així com casos d’ús en els quals els UAS aporten un valor diferencial.

Per la seva banda, Advanced Air Mobility i Aldora Tech, membres de Catalonia Smart Drones, també van participar en el BNEW. Aitor Martín, d’Advanced Air Mobility, va formar part d’una taula rodona el dia 7 d’octubre per tractar el futur de la mobilitat aèria urbana (UAM) a la sessió BFUTURIST. En el BMobility del BNEW, ambdues empreses van compartir escenari el dia 8 d’octubre com a dues de les tres millor startups del sector de la mobilitat. Podeu recuperar les sessions de l’esdeveniment, registrant-vos a la pàgina oficial.

La Barcelona New Economy Week tanca així la seva segona edició reafirmant el seu paper com a catalitzador de la recuperació de l’economia mitjançant la generació d’informació d’alta qualitat i interès que pretén aportar solucions al context de la formació social i econòmica, amb un clar enfocament en la sostenibilitat i la digitalització.

Compartir en: