skip to Main Content

OTC Engineering

IoT

Information

OTC Engineering és una enginyeria amb un alt contingut tecnològic i un ADN innovador. Proporcionem tecnologies de connectivitat per els sectors de la Mobilitat i la Indústria en general.

Activities

OTC Engineering desenvolupa productes i solucions per la mobilitat intel·ligent, sostenible i el vehicle connectat. Treuen el màxim profit de la integració de les TIC en els vehicles per generar nous conceptes d’explotació, gestió i ús de la mobilitat.

Ofereixen serveis tècnics i professionals per desenvolupar, dissenyar, integrar i validar; noves aplicacions, sistemes, dispositius i components; des del concepte fins la producció.

Disposen de hardware personalitzat i desenvolupament de software, des de microcontroladors fins sistemes d’abord, mitjançant la implementació de comunicacions i el control d’algoritmes, són les principals tecnologies utilitzades per aconseguir els nostres objectius.

Contact

Carrer Compositor Casanovas, 2 pis 17800 - Olot
977 271 643

Contact person

Sunraj Singh Thandi
977 271 643

Casos d'èxit

i-ConnDrive

OTC Engineering

Motivació La societat avança cap a nous models de mobilitat i els hàbits dels consumidors estan canviant ràpidament. Els clients busquen experiències millors i úniques per atraure i satisfer les…

IoT

Smart Mobility Campus

OTC Engineering

Motivació El context s’engloba dins la Mobilitat Urbana i les problemàtiques de màxima actualitat que l’afecten; congestió del trànsit, pol·lució, contaminació acústica… Per tant, des d’OTC Engineering voliem oferir un nou model d’operació…

IoT