skip to Main Content
Simposi de Recerca en Ciberdelicte eCrime 2023

Barcelona acollirà el Simposi de Recerca en Ciberdelicte eCrime 2023

El congrés, organitzat per l’Anti-Phishing WorkingGroup (APWG) amb la participació i col·laboració principal de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, l’empresa de seguretat informàtica HumanSecurity i la difusió per part de la DCA Ciberseguretat, ja ha obert la convocatòria per presentar articles acadèmics en el marc de l’esdeveniment.
Read more

Visita l’estand de la DCA a l’Advanced Factories 2023

La DCA posa a disposició dels membres de l’aliança un estand per participar a l’Advanced Factories 2023. Intemic, Maccion, Datision, Inovum Solutions i InterSystems són els cinc membres de la DCA que exposaran les seves solucions tecnològiques en l’estand agrupat de l’aliança del 18 al 20 d’abril de 2023 al recinte Fira de Barcelona Gran Via.
Read more
La DCA-Ciber, al Barcelona Cybersecurity Congress 2023

La DCA-Ciberseguretat assoleix el repte de superar els 100 membres en el primer any d’activitat

La DCA-Ciberseguretat, una iniciativa de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya impulsada juntament amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, han omplert l'espai Hacking Village en les activitats organitzades dins del Barcelona Cybersecurity Congress sobre atracció i retenció de talent, difusió de casos d'èxit i dinar de networking.
Read more