skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
February 1 2023 at 09:00h.

La DCA, al Barcelona Cybersecurity Congress 2023

Presencial

Cybersecurity

Per segon any consecutiu, la DCA-Ciberseguretat, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ACC), estaran presents al Barcelona Cybersecurity Congress 2023, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via.

El Barcelona Cybersecurtiy Congress, organitzat per l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Fira Barcelona, és l’esdeveniment líder en l’àmbit de la ciberseguretat Catalunya i un punt de trobada per compartir i trobar solucions reals a reptes i necessitats del sector. Enguany, la DCA-Ciberseguretat organitza activitats entre els dies 1 i 2 de febrer vinculades a la formació i retenció de talent, difusió del coneixement i networking.

Totes les sessions seran en català i/o castellà i estan obertes a totes les organitzacions de l’àmbit de la ciberseguretat, a excepció del “Networking Event”, adreçat exclusivament a membres de la comunitat de Ciberseguretat de la Digital Catalonia Alliance (DCA).

La DCA enguany és ambassador oficial del Barcelona Cybersecurity Congress. Gràcies a aquesta col·laboració, tots els membres de la DCA-Ciberseguretat que s’inscriguin a una de les activitats organitzades per la DCA-Ciberseguretat en el marc del congrés podran obtenir de manera gratuïta una entrada Expo+ Pass, valorada en 200 euros.

Clica a cadascuna de les activitats per consultar més informació.

Programa

DIMECRES 1 DE FEBRER

De 9 h a 10 h | Agència de Ciberseguretat de Catalunya

De 12 h a 12.45 h | BCN Cybersecurity Congress (Hacking Village)

Amb la participació de les organitzacions Fundación GoodJob, ISACA, Ackcent Cybersecurity, Universitat Politècnica de Catalunya i Agència de Ciberseguretat de Catalunya

De 12.45 h a 13.30 h | BCN Cybersecurity Congress (Hacking Village)

Amb la participació de les organitzacions, i membres de la DCA, NTT Data, WatchGuard Technologies, Build 38 i Seven Sector

De 13.30 h a 15.00 h | BCN Cybersecurity Congress (Hacking Village)

DIJOUS 2 DE FEBRER

De 8.30 h a 9.30 h | Agència de Ciberseguretat de Catalunya