skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
February 1 2023 at 09:00h.

Sessió oberta dels grups de treball d’Internacionalització i Transformació Operativa i Regulatori

Presencial

Cybersecurity

Des de la DCA-Ciberseguretat, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, s’organitzen dues sessions obertes dels quatre grups de treball vinculats al sector de la ciberseguretat: Internacionalització, Transformació Operativa i Regulatori, Talent i Start-ups i Inversió. L’objectiu de les sessions és presentar i debatre la proposta de línies d’acció i reptes a treballar de cara al 2023 des de cadascun dels grups de treball per tal de definir un full de ruta compartit i sumar esforços dins de l’ecosistema empresarial del territori. La primera sessió se celebrarà el 1 de febrer de 9 h a 10 h a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (Com arribar-hi?) sobre els grups de treball d’Internacionalització i Transformació Operativa i Regulatori.

Les sessions s’adreça principalment a membres de la comunitat de Ciberseguretat, però està oberta a organitzacions del sector amb interès per una o més de les temàtiques dels grups de treball. Tots els membres de la DCA estan convidats a participar activament en l’activitat dels grups de treball i aquestes sessions són una oportunitat per aflorar els interessos de les organitzacions. La jornada culminarà amb un esmorzar de networking. 

Les dues sessions s’emmarquen en el conjunt d’activitats de la DCA-Ciberseguretat organiza en el al Barcelona Cybersecurity Congress, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via. El Barcelona Cybersecurtiy Congress, organitzat per l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Fira Barcelona, és l’esdeveniment líder en l’àmbit de la ciberseguretat Catalunya i un punt de trobada per compartir i trobar solucions reals a reptes i necessitats del sector.  

Programa

09.00 h – Benvinguda 

09:05 h – Presentació de les principals verticals i temàtiques d’interès 2023

09:30 h – Selecció i validació de les temàtiques d’interès. 

09:45 h -Presentació del calendari 2023 i metodologia de funcionament

09:50 h -Precs i preguntes 

10:00 h – Tancament i esmorzar de networking