skip to Main Content

L’Agència Espacial Europea adjudica un contracte de 18 mesos a l’empresa RDI Network per a la ciberseguretat de les xarxes espacials

NewSpace
Cybersecurity

L’empresa RDI Network, membre de les comunitats de NewSpace i Ciberseguretat de la DCA, serà el contractista principal de l’Agència Espacial Europea – Centre Europeu d’Operacions Espacials (ESA – ESOC) per als pròxims 18 mesos per implementar i validar en un banc de proves virtualitzat l’última versió del Bundle Protocol (version 7) i l’especificació Bundle Protocol Security.

El projecte també validarà el seu ús en dues aplicacions de prova de concepte realistes (Lunar and EO communications) i identificarà problemes i recomanacions que es poden proporcionar als grups de treball d’estandardització.

RDI Network coordinarà el projecte global i col·laborarà amb les subcontractistes GTD Sistemas de Información i la Fundació i2CAT. Com a part de les activitats contractades, la RDI network proporcionarà un feedback i recomanacions contínues a l’ESA sobre els CCSDS Bundle Protocol Specification i l’especificació de seguretat, a més d’altres aspectes de ciberseguretat no abordats pels estàndards, fet que donarà lloc a una solució més segura per a l’ESA.

Compartir en: