skip to Main Content
obert

ChallengeDCA: Concurs de projectes de casos d’ús amb comunicacions satel·litàries per al sector privat

La 2a edició del ChallengeDCA consisteix en un concurs de projectes amb l’objectiu de seleccionar dues propostes innovadores de casos d’ús en l’àmbit de les comunicacions satel·litàries destinades a l’ecosistema empresarial privat català.

Amb aquesta convocatòria es pretén potenciar la competitivitat i la digitalització de les empreses del sector privat mitjançant la implementació dels casos d’ús proposats en l’àmbit de les comunicacions satel·litàries.

Calendari

  • Recollida de propostes: fins al 14 de juny de 2024
  • Resolució del concurs: durant el mes de juliol de 2024

Les condicions generals de participació del ChallengeDCA no apliquen en aquesta 2a edició del concurs.

Premis

2 premis de 5.000 € i l’oportunitat per cada proposta guanyadora d’optar a un contracte de serveis de 45.000 €

Requisits

  • Seran elegibles aquelles propostes que presentin solucions a partir d’un producte nou o ja existent, però que incorpori els canvis i ajustos suficients per a configurar una solució innovadora i/o adaptada al cas d’ús en qüestió.
  • Que les propostes presentades tinguin aplicació al sector empresarial privat. Aquestes s’hauran de presentar juntament amb la memòria tècnica, un compromís de col·laboració en el desenvolupament del cas d’ús per part de l’empresa o entitat privada usuària final, concretant i explicant la participació d’aquesta empresa.
  • Els casos d’ús han d’estar basats en tecnologia d’aplicació en l’àmbit de comunicacions satel·litàries. S’entenen per comunicacions satel·litàries aquelles que fan ús de satèl·lits per a la transmissió de dades i proporcionen cobertura en zones abastades per les comunicacions terrestres, o bé milloren la resiliència de les aplicacions en situacions de comunicacions critiques.

Si tens algun dubte, fes la teva pregunta aquí.

Una edició organitzada per: