skip to Main Content

El BNEW 2024 abordarà les claus, reptes i avenços de la nova economia amb més de 350 conferenciants i 100 panells

DCA

La cinquena edició se celebrarà del 7 al 10 d’octubre al DFactory Barcelona, amb un format híbrid que oferirà més de 140 hores de contingut.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) celebrarà del 7 al 10 d’octubre la cinquena edició del Barcelona New Economy Week (BNEW), un esdeveniment ja consolidat com a referent global en el sector de la nova economia.

Aquest any, el BNEW reunirà experts i agents de sectors claus com l’aviació, la mobilitat, la salut, la indústria digital, la sostenibilitat i el talent, centrant-se en els desafiaments i avenços tecnològics que impulsen l’economia 4.0.

La cinquena edició de l’esdeveniment comptarà amb més de 350 ponents de referència internacional que oferiran prop de 140 hores de contingut distribuïdes en 100 panells, sessions i debats. Com ja és habitual, el BNEW mantindrà el seu format híbrid, facilitant el seguiment dels continguts en streaming des de qualsevol part del món a través d’una plataforma digital que integra també múltiples oportunitats de networking, tant presencials com virtuals.

Una de les principals novetats d’enguany és la incorporació del nou vertical BNEW Aviation, que tractarà temàtiques tan diverses com la producció aeroespacial, la gestió del trànsit aeri, la reducció de la petjada de carboni i el turisme espacial, així com els desafiaments en la mobilitat avançada i la formació especialitzada en el sector.

Altres verticals com BNEW Digital Industry seguiran sent protagonistes, tractant temes com el futur de la Indústria 4.0, la sobirania de les dades, l’impacte ecològic de la digitalització i el paper de la dona en aquest àmbit. BNEW Mobility aprofundirà en la mobilitat intel·ligent, l’electrificació del transport urbà i la integració de la IA en la gestió del trànsit, mentre que BNEW Health analitzarà els avenços en teràpies digitals, IA aplicada a la salut i models predictius per a epidèmies.

El vertical BNEW Sustainability centrarà els seus panells en la transformació energètica i l’economia circular, posant el focus en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. BNEW Talent, per la seva banda, oferirà un programa dedicat a la formació de talent digital i a la retenció de talent femení i sènior, amb un espai destacat per a les startups que participaran al BNEW Startup Innovation Hub.

Finalment, BNEW Experience brindarà als assistents presencials l’oportunitat de participar en activitats de networking en un entorn lúdic i cultural que mostrarà el millor de l’oferta d’oci de la ciutat de Barcelona, incloent-hi exposicions artístiques i experiències culinàries.

Els continguts es distribuiran en quatre jornades: Digital Industry, Mobility i Sustainability (7 i 8 d’octubre), i Talent, Health i Aviation (9 i 10 d’octubre). Per seguir els panells en directe i accedir a les opcions de networking, caldrà registrar-se a la plataforma digital del BNEW.

La DCA al BNEW

La Digital Catalonia Alliance (DCA) ha signat un acord de col·laboració amb el BNEW per reforçar la col·laboració entre les dues institucions i facilitar la participació i noves oportunitats per als membres de la DCA.

En el marc d’aquesta col·laboració, els membres de la DCA poden seguir el congrés digital de manera gratuïta registrant-se a través d’aquest enllaç.

Els membres Prèmium poden gaudir de passes presencials en exclusiva sol·licitant-los per correu fins a esgotar existències.

Més de 350 ponents

El programa del BNEW 2024 comptarà amb més de 350 personals.
El programa del congrés es pot consultar a la seva web, però des de la Digital Catalonia Alliance hem recollit les intervencions dels membres DCA

Revolució en la indústria: Aplicacions de la IA Generativa
Sandra Arcos, OlisTIC

Tecnologies aplicades a la indústria
Angel Pavon, M47 Labs

La revolució industrial del NewSpace
Clàudia Mateo, i2CAT
Laura Moreno, Earthpulse
Roger Huerta, SPASCAT
Ernest Astiaga, ALBORA Technologies
Josep Laborda, Factual

El futur del turisme espacial com a accelerador de tecnologies innovadores
Angel Ramírez, GTD
José Mariano López Urdiales, ZERO2INFINITY

Women in Aerospace
Roser Roca-Toha, AIRBUS

Reptes futurs en la mobilitat aèria avançada
Ignacio Rubio, ACEPDRON
Jakob Saalfrank, CEO de GrassHopper Air Mobility
Daniel Castillo, BCN Drone Center

Participacions a ampliar

Compartir en: