skip to Main Content

SIMON

IoT

Information

SIMON crea solucions i experiències digitals per les llars, els negocis i les ciutats. SIMON ofereix als usuaris la possibilitat de crear espais i atmosferes que es poden tocar, veure, escoltar i sentir. Sensacions úniques a l’abast de la mà. Simon Light Up Emotions.

Activities

SIMON és la capçalera d’un grup industrial nascut fa 100 anys i que ha crescut gràcies a l’esforç de milers de persones fins posicionar-se com l’empresa líder de material elèctric i decoració en el mercat espanyol i amb una notable posició en el mercat mundial. El seu portafoli de productes abasta des de col·leccions de mecanismes, connectivitat per a llocs de treball, sistemes de control, il·luminació, seguretat i recàrrega de vehicles elèctrics. L’equip del Grup SIMON està format per 3.800 persones a tot el món, té implantació pròpia a 18 països, 10 d’ells amb centres productius, presència internacional a 93 països i una facturació de 304 M’.

SIMON ofereix als usuaris la possibilitat de crear espais i atmosferes que es poden tocar, veure, escoltar i sentir. Sensacions úniques a l’abast de la mà. Simon Light Up Emotions.

Contact

Carrer de la Diputació, 390-392 08013 Barcelona
933 440 800

Contact person

Alfred Batet
933 440 800