skip to Main Content

IThinkUPC

IoT
Cybersecurity
AI

Information

Empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La seva missió és ajudar les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software. Per fer-ho combinen l’experiència professional de més de 200 enginyers i consultors, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa 20 anys, amb el talent i el coneixement generat a la UPC.

Activities

A la comunitat d’AI oferieixen serveis als seus clients per posar en valor les seves dades. La clau de les seves solucions és saber trobar patrons ocults en les dades dels clients: dels seus processos i operacions, dels equips, dels usuaris. A partir de les dades, les solucions aprenen automàticament i presenten observacions, prediccions i recomanacions que ajuden a prendre millors decisions.

Contact

C/ Gran Capità 2-4 Edifici Nexus planta 0 porta 3, Barcelona, 08034 Barcelona

Contact person

Sergi Sales Llop
+34620262129

Casos d'èxit

Imatge cas d'èxit I Think UPC

S&OP Planner

IThinkUPC

Motivació Optimització de la capacitat productiva en base a la demanda. Objectiu Aplicar tècniques avançades d’optimització algorísmica basades programació matemàtica per obtenir un escenari òptim de la capacitat de producció…

IA