skip to Main Content
  • Comunity

No hi ha esdeveniments amb aquest criteri de cerca
Past events
  • Comunity

January 19 2023
at 10:00

Presentació del PERTE Aeroespacial

El comissionat pel PERTE Aeroespacial, el senyor Miguel Belló Mora, presentarà els pilars del projecte i l’estat de les diferents accions previstes en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC).

Presencial
Sala Àgora del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya
NewSpace
December 15 2022
at 18:00

DCA Members Day

La Digital Catalonia Alliance et convida al DCA Members Day, el punt de trobada dels sectors tecnològics emergents! La jornada reunirà per primera vegada tots els membres de les sis comunitats…

Presencial
Museu de la Ciència CosmoCaixa
DCA
November 28 2022
at 09:15

Matchmaking: resol els reptes del sector de la indústria

El termini per proposar solucions finalitza el 24 de novembre. Cada organització pot presentar una o més solucions tecnològiques per a tants reptes com es desitgi. El Matchmaking se celebrarà en format virtual el 28 de novembre.

En línia
DCA
November 16 2022
at 10:00

Jornada de networking de les comunitats d’IoT i d’IA de la DCA

Les comunitats d’Intel·ligència Artificial (IA) i d’Internet de les Coses (IoT) de la Digital Catalonia Alliance (DCA) conviden els seus membres en una jornada de networking, celebrada en el marc de l’Smart City…

Presencial
Recinte Fira Barcelona Gran Via
IoT
IA
November 11 2022
at 10:00

Com pot impactar la blockchain al teu sector?

Vols conèixer com aplicar a la teva organització la tecnologia blockchain? Si la resposta és afirmativa, no et perdis aquesta jornada que organitza la DCA-Blockchain el pròxim 11 de novembre a La Llotja de Mar de Barcelona.

Presencial
La Llotja de Mar
Blockchain