skip to Main Content
  • Comunity

No hi ha esdeveniments amb aquest criteri de cerca
Past events
  • Comunity

July 5 2022
at 16:00

Cafè&IA – La IA com a palanca de transformació digital

Quin és el paper que està jugant la Intel·ligència Artificial (IA) en la transformació digital del Port de Barcelona? Com aconseguir que el Port de Barcelona sigui una infraestructura smart i connectada? Ho descobrirem conversant amb Ruth Pablo, cap de Transformació Digital al Port de Barcelona, la convidada de la primera edició del Cafè&IA.

En línia
IA
June 1 2022
at 09:30

Les claus per a la internacionalització d’empreses de ciberseguretat

El grup de treball d’Internacionalització de la comunitat de ciberseguretat de la Digital Catalonia Alliance (DCA), juntament amb ACCIÓ, organitzen el pròxim 1 de juny una jornada en format virtual sobre les claus per a la internacionalització d’empreses de ciberseguretat.

En línia
Cybersecurity
May 26 2022
at 16:00

Dinamització del sector salut: estratègies, reptes i casos d’ús

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer a hospitals, professionals i altres agents del sector de la salut el potencial d’innovació del sector salut i ajudar-los a identificar reptes i oportunitats que els permeti transformar-se digitalment. La jornada, amb inscripció gratuïta, se celebrarà en línia a través de la plataforma Zoom.

En línia
DCA
May 11 2022
at 10:00

La DCA, dins dels congressos IOTSWC i BCN Cybersecurity Congress

La comunitat de DCA-Ciberseguretat, juntament amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, organitzen diferents activitats el dimecres 11 de maig en el marc dels congressos IOT Solutions Wolrd Congress i BCN…

Presencial
Recinte Fira Barcelona Gran Via
Cybersecurity