skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
May 24 2023 at 10:00h.

Matchmaking DCA: resol els reptes del sectors industrial i/o utilities

En línia

DCA

Si ets membre Prèmium de la Digital Catalonia Alliance (DCA), ja pots participar al Matchmaking dels sectors indústria i utilities presentant les teves solucions tecnològiques fins al 19 de maig. Cada organització pot presentar una o més solucions tecnològiques per a tants reptes com desitgi. Per presentar una solució, només cal entrar dins de la pàgina de cada repte i clicar el botó “Inscriu-te” del marge superior a la dreta. Per a aquesta edició, s’han presentat un total de 5 reptes, que pots consultar en detall aquí:

🔰REPTE 1. Recollida de pèl·let per una màquina: sistema per minimitzar la pèrdua de pèl·let tant dins com fora de les zones de producció, gestió i emmagatzematge de la indústria química. Canalització de pèrdues en alçada, recollida des del terra, detecció i retirada de pellets a les zones d’aigües pluvials.

🔰REPTE 2. Tracking del Personal en el camp: dispositiu personal per a ubicació de personal en planta que permeti conèixer la posició de les persones davant d’una situació de risc, tant en l’interior com a l’exterior d’edificis, equipaments, etc. També en espais confinats com a l’exterior.

🔰REPTE 3. Automatització d’un carretó per moure i rotar rotllos trefilats: automatitzar mitjançant la sensòrica un carretó de 5 tones dotat d’unes pinces per poder portar una càrrega d’una màquina a una altra i que la pugui voltejar en dipositar-la.

🔰REPTE 4. Desenvolupament de manteniment predictiu: aplicar el manteniment predictiu a la maquinària industrial per detectar anomalies.

🔰REPTE 5. Gestió mediambiental d’actius: desenvolupar solucions d’obtenció i gestió d’informació provinent d’imatges per a la gestió mediambiental d’actius: manteniment de la vegetació sota les línies de distribució i transport, monitoratge energètic de plaques solars, seguiment de creixement dels boscos i la seva captura de CO₂ i condició dels ecosistemes restaurats, entre d’altres.

L’objectiu dels Matchmaking events, un servei de dinamització sectorial que s’ofereix als membres Prèmium, és posar en contacte els membres de l’aliança amb empreses de la demanda tecnològica amb una finalitat dual: d’una banda, donar a conèixer a les empreses industrials el valor i els avantatges de les tecnologies digitals avançades com l’IoT o la Intel·ligència Artificial, per a l’activitat del sector i per l’altra, oferir a les empreses de l’oferta tecnològica l’ocasió de resoldre necessitats sectorials reals, ampliant les oportunitats de negoci. Durant el 2022, un total de 60 membres van participar als quatre matchmaking events, presentant un total de 130 solucions als reptes de la demanda tecnològica.