skip to Main Content
Loading Events
April 11 2023 at 23:00h.

Ets una organització dels sectors indústria i/o utilities? Proposa reptes per al Matchmaking de la DCA

En línia

Ets una organització dels sectors indústria i/o utilities? Proposa reptes per al Matchmaking de la DCA
DCA

La transformació digital és un element competitiu clau per al futur de les empreses perquè, entre altres raons, els pot ajudar a augmentar l’eficiència o millorar la gestió i la presa de decisions. No obstant això, l’adopció de les tecnologies digitals, com la IA o l’IoT, també genera desafiaments per a les estratègies empresarials en diferents sectors. Amb l’objectiu d’abordar aquests reptes, la nova edició del Matchmaking event de la Digital Catalonia Alliance (DCA) se centra en la transformació digital dels sectors indústria i utilites, connectant-los amb organitzacions que els poden oferir solucions tecnològiques innovadores. 

Fins a l’11 d’abril, empreses i organitzacions dels sectors indústria i/o utilities poden presentar reptes sectorials perquè membres de la DCA proposin solucions innovadores tecnològiques per abordar-los. Durant el 2022, membres de la DCA van presentar fins a 130 solucions als prop de 40 reptes presentats en els quatre Matchmakings Events. 

L’activitat culminarà amb la celebració del Matchmaking virtual el 26 d’abril, horari pendent de confirmació, en el qual les empreses tecnològiques presentaran a les empreses de la demanda les seves solucions als reptes postulats.

Participar en el Matchmaking és gratuït. Si la teva organització està interessada a participar-hi i presentar els teus reptes, escriu-nos un correu a [email protected] amb l’assumpte “Interès Matchmaking DCA: sectors indústria i utilities”.