skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
April 25 2024 at 10:00h.

Matchmaking DCA: resol els reptes del sectors industrial i energètic

En línia

DCA

Si ets membre Prèmium de la Digital Catalonia Alliance (DCA), ja pots participar al Matchmaking dels sectors indústria i energètic, presentant les teves solucions tecnològiques abans del 22 d’abril.

Cada organització pot presentar una o més solucions tecnològiques per a tants reptes com desitgi. Per presentar una solució, només cal entrar dins de la pàgina de cada repte i clicar el botó “Inscriu-te” del marge superior a la dreta. Per a aquesta edició, s’han presentat un total de 3 reptes, que pots consultar en detall aquí:

🔰 REPTE 1. Control energètic industrial i estalvi econòmic: solucions de control energètic industrial mitjançant maquinària o programari, amb l’objectiu de proveir millors solucions d’eficiència energètica i estalvi econòmic als consumidors.

🔰 REPTE 2.  Desenvolupament del marc MES a ELIX: l’empresa proveïdora d’aquest repte necessita digitalitzar els processos d’operacions habilitant l’accessibilitat de les dades.

🔰 REPTE 3. Trasncripció de reunions: l’entitat que proposa aquest repte necessita una aplicació que pugui transcriure les reunions que es realitzen en línia i que sigui capaç d’entendre el català i castellà.

Els matchmaking són un dels serveis que ofereix la DCA per posar en contacte els membres amb organitzacions de l’àmbit de la demanda i tenir l’ocasió de resoldre necessitats sectorials reals, ampliant les oportunitats de negoci.