skip to Main Content
  • Comunity

February 1 2023
at 09:00

La DCA, al Barcelona Cybersecurity Congress 2023

La DCA-Ciberseguretat organitza activitats entre els dies 1 i 2 de febrer vinculades a la formació i retenció de talent, difusió del coneixement i networking. Per participar en alguna de les activitats, podràs aconseguir gratuïtament una entrada Expo+Pass.

Presencial
Recinte Fira Barcelona Gran Via
Cybersecurity
February 1 2023
at 12:00

Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market

Es debatrà sobre les principals problemàtiques en el reclutament, contractació i retenció de talent en empreses de ciberseguretat. També s’analitzaran estratègies d’èxit implementades per a organitzacions amb diferents rols dins del procés de captació i retenció de talent, sobretot el talent més jove.

Presencial
BARCELONA – GRAN VIA VENUE HALL 4
Cybersecurity
February 1 2023
at 13:30

Networking Event de la DCA-Ciberseguretat

L’objectiu és potenciar la coneixença entre els membres i establir possibles sinergies de present i futur. Aquest és el segon any consecutiu que s’organitza aquest espai de networking en el marc del Barcelona Cybersecurity Congress, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via.

Presencial
BARCELONA – GRAN VIA VENUE HALL 4
Cybersecurity
February 2 2023
at 08:30

Sessió oberta dels grups de treball de Talent i de Start-ups i d’Inversió

Des de la DCA-Ciberseguretat, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, s’organitzen dues sessions obertes dels quatre grups de treball vinculats al sector de la ciberseguretat: Internacionalització, Transformació Operativa i Regulatori, Talent i Start-ups i Inversió.

Presencial
Agència de Ciberseguretat de Catalunya
Cybersecurity