skip to Main Content

Oberta la convocatòria als Premis DCA

DCA

La Digital Catalonia Alliance ha obert la convocatòria dels Premis DCA 2024 per reconèixer les bones pràctiques i casos d’èxit de membres de l’aliança.

Els participants hauran de ser membres actius de qualsevol de les sis comunitats que engloba la iniciativa (IoT, Drons, Ciberseguretat, Intel·ligència Artificial, NewSpace i Blockchain) i presentar les seves iniciatives i casos d’èxit.

Els projectes es valoraran segons criteris com la innovació, l’impacte social i econòmic, la viabilitat i escalabilitat, la interdisciplinarietat i l’impacte mediambiental. Els finalistes presentaran els seus projectes durant el DCA Members Day, que tindrà lloc el 21 de novembre de 2024 al CosmoCaixa de Barcelona.

El guanyador serà seleccionat per votació mixta del públic i d’un jurat d’experts del sector tecnològic i empresarial, i rebrà un guardó commemoratiu, a més d’una sèrie d’avantatges com la quota prèmium gratuïta d’un any a la DCA, la participació en esdeveniments tecnològics destacats com el Mobile World Congress, un pla de finançament i diagnosis gratuït d’explotació de resultats a mercat o un pentest de ciberseguretat bàsic.

Les candidatures es poden presentar fins al 28 d’octubre de 2024 a través d’aquest formulari.

Presenta la teva candidatura

Consulta les bases dels Premis DCA

Els Premis DCA compten amb el suport de:

Compartir en: